Όλες οι κατηγορίες

Όροι και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας

Αρχική Σελίδα > Όροι και Προϋποθέσεις ιστότοπου

Όροι και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον ιστότοπο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο, καθώς οποιαδήποτε χρήση αυτού του ιστότοπου σημαίνει ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ.

Οι αναφορές σε αυτόν τον ιστότοπο σε "εμείς", "μας" κ.λπ., αναφέρονται στην Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. και σε οποιαδήποτε από τις θυγατρικές της. Οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν τον ιστότοπο σε αυτόν τον ιστότοπο αναφέρεται σε οποιοδήποτε άτομο που επικοινωνεί ή/και χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστότοπο.

Σημείωση απορρήτου ιστότοπου Όλες οι προσωπικές πληροφορίες ή οι πληροφορίες που διαβιβάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ορθότητα, πληρότητα και επικαιρότητα των πληροφοριών Δεν φέρουμε ευθύνη για την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών στον ιστότοπο. Όλη η εξάρτηση από το υλικό αυτής της ιστοσελίδας γίνεται με δική της ευθύνη. Συμφωνείτε να είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε αλλαγές στις πληροφορίες και τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Κιβώτιο ταχυτήτων Όλες οι μη προσωπικές επικοινωνίες ή υλικό που μεταδίδετε στον Ιστότοπο μέσω email ή με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων ή άλλου παρόμοιου περιεχομένου, θεωρούνται μη εμπιστευτικές και μη ιδιωτικές. Όλο το περιεχόμενο που μεταδίδεται ή δημοσιεύεται από εσάς στην Ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της αναπαραγωγής, αποκάλυψης, μετάδοσης, διανομής, μετάδοσης και δημοσίευσης. Επιπλέον, οποιαδήποτε από τις ιδέες, έργα τέχνης, ιδέες, εμπνεύσεις, προτάσεις ή έννοιες που μεταδίδονται σε αυτόν τον ιστότοπο, η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd είναι δωρεάν για χρήση για διάφορους σκοπούς (συμπεριλαμβανομένης αλλά όχι περιορισμένης ανάπτυξης προϊόντων , παραγωγή, προώθηση και μάρκετινγκ). Όλες οι παραπάνω σχετικές χρήσεις, η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd δεν είναι υπεύθυνη για την παροχή πληροφοριών. Με την παροχή πληροφοριών, εγγυάστε επίσης ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς ανήκουν σε εσάς και δεν θα εμπλέκονται, και η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd δεν θα παραβιάσει τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου ή θα μας παραβιάσει με άλλο τρόπο χρησιμοποιώντας η πληροφορία. Οποιαδήποτε ισχύουσα νομοθεσία. Η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd επίσης δεν είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που υποβάλλονται.

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ® Ο κατοχυρωμένος κάτοχος του εμπορικού σήματος είναι η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. Η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd διατηρεί όλα τα δικαιώματα.

Τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας όλων των κειμένων, εικόνων και άλλων υλικών σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν ιδιοκτησία της Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ή έχουν άδεια χρήσης από τον σχετικό ιδιοκτήτη.

Επιτρέπεται να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, να αντιγράψετε αποσπάσματα (αναφορές), να τα εκτυπώσετε στον σκληρό σας δίσκο ή να τα προωθήσετε σε άλλους. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε όλα τα πνευματικά δικαιώματα, άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας και σημειώσεις εμπορικών σημάτων που εμφανίζονται στο αντίγραφο. Η αναπαραγωγή οποιουδήποτε μέρους του ιστότοπου δεν επιτρέπεται να πωληθεί ή να διανεμηθεί εμπορικά, ούτε να τροποποιηθεί ή να προστεθεί σε άλλα έργα, δημοσιεύσεις ή ιστότοπους

Τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα, οι γραμματοσειρές και τα σήματα υπηρεσιών (που συλλογικά αναφέρονται ως «εμπορικά σήματα») που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανήκουν στην Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. Τίποτα σε αυτόν τον ιστότοπο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει άδεια ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός από όσα προβλέπονται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, απαγορεύεται αυστηρά να χρησιμοποιείτε τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd θα εφαρμόσει πλήρως τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της απευθείας στο μέγιστο νόμιμο επίπεδο.

Σύνδεσμος σε άλλους ιστότοπους Οι σύνδεσμοι εντός του ιστότοπου Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε δίκτυο και συστήματα εκτός Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. Η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια ή τη λειτουργικότητά της. Ο σύνδεσμος που παρέχεται με καλή πίστη και η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd δεν ευθύνονται για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές στον συνδεδεμένο ιστότοπο. Η τοποθέτηση άλλων ιστότοπων στους συνδέσμους δεν σημαίνει ότι η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd τους αναγνωρίζει. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε και να κατανοήσετε τις νομικές σημειώσεις και τις σημειώσεις απορρήτου σε όλους τους άλλους ιστότοπους που περιηγείστε.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ιστοσελίδα με δική σας ευθύνη.

Εγγύηση Αυτός ο ιστότοπος σάς παρέχει μια βάση "ως έχει" και "ως διαθέσιμη" και η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd δεν παρέχει καμία μορφή εγγύησης, ρητή, σιωπηρή, νομοθετική ή άλλη (συμπεριλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων του εμπορική πώληση). Σεξ, ικανοποιητική ποιότητα και δυνατότητα εφαρμογής για συγκεκριμένο σκοπό), συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης ή της εκπροσώπησης των πληροφοριών στον ιστότοπο θα είναι πλήρης, ακριβής, αξιόπιστη, έγκαιρη, μη παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων, η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο θα είναι ανεμπόδιστη ή να μην υπάρχουν σφάλματα στον ιστότοπο. Και ο ιός, αυτός ο ιστότοπος θα είναι ασφαλής και οποιαδήποτε συμβουλή ή συμβουλή από τον ιστότοπο για την απόκτηση της Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd είναι ακριβής ή αξιόπιστη. Οποιαδήποτε εκπροσώπηση ή εγγύηση απορρίπτεται ρητά.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν την εξαίρεση σιωπηρών εγγυήσεων, επομένως ορισμένες εξαιρέσεις ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς. Ελέγξτε την τοπική νομοθεσία.

Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε, να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε την πρόσβασή σας σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε οποιεσδήποτε δυνατότητες αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Νομική ευθύνη Όποιος κι αν είναι ο λόγος και λόγω της επαφής, της χρήσης, της αδυναμίας χρήσης αυτού του ιστότοπου, των αλλαγών στο περιεχόμενο του ιστότοπου ή της πρόσβασης σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο λόγω των συνδέσμων που παρέχονται από αυτόν τον ιστότοπο ή στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ή λόγω σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας αποστέλλουμε Οποιαδήποτε ενέργεια ληφθεί ή όχι από εμάς, είτε πρόκειται για άμεσες, τυχαίες, επακόλουθες, έμμεσες, ειδικές ή τιμωρητικές ζημιές, κόστος, απώλειες ή υποχρεώσεις, Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ή/και άλλα μέρη που εμπλέκονται στη δημιουργία, παραγωγή ή εκπροσώπηση μας Το πρόσωπο του ιστότοπου δεν αναλαμβάνει καμία νομική ευθύνη ή υποχρέωση.

Η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd και/ή άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στη δημιουργία, παραγωγή ή μετάδοση αυτού του ιστότοπου δεν ευθύνονται για τη συντήρηση υλικού και την παροχή υπηρεσιών αυτού του ιστότοπου ή για τυχόν διορθώσεις, ενημερώσεις ή δημοσιεύσεις που σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο. Οποιοδήποτε υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Επιπλέον, η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd δεν φέρει καμία ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη μόλυνση του εξοπλισμού του υπολογιστή σας ή άλλης ιδιοκτησίας από τον ιό ως αποτέλεσμα της χρήσης, της πρόσβασης ή της λήψης του οποιοδήποτε υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν επιλέξετε να κάνετε λήψη υλικού από αυτόν τον ιστότοπο, το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Απαγορευμένη Δραστηριότητα Απαγορεύεται να προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη την οποία η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd κρίνεται ακατάλληλη ή/και θα κριθεί παράνομη κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ή απαγορεύεται από οποιονδήποτε νόμο που ισχύει για τον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά προς την:

Οποιαδήποτε πράξη που θα συνιστούσε παραβίαση του απορρήτου (συμπεριλαμβανομένης της μεταφόρτωσης προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου) ή των νόμιμων δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου ατόμου·

Χρήση αυτού του ιστότοπου για να συντρίψει ή να υπονομεύσει την Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, τους υπαλλήλους της ή άλλους ή για να υπονομεύσει την καλή φήμη της Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd με αυτόν τον τρόπο. Μεταφόρτωση αρχείου που περιέχει ιό και προκαλεί ζημιά στην περιουσία της Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ή σε άλλη προσωπική περιουσία.

Δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε μη εξουσιοδοτημένου υλικού στον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, συστημάτων ή κυβερνοασφάλειας, ρατσισμού, ρατσισμού, χυδαιότητας, που πιστεύουμε ότι μπορεί να προκαλέσει ενόχληση, μειονέκτημα ή παραβίαση της Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd ή τρίτων εταιρείες, Απειλητικό, πορνογραφικό ή άλλο παράνομο υλικό.

Εσείς και η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση αυτού του ιστότοπου θα υπόκειται στους νόμους της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Χονγκ Κονγκ και θα υποβάλλεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Χονγκ Κονγκ.

Χρήση της ιστοσελίδαςΕκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, αυτός ο ιστότοπος προορίζεται μόνο για προσωπική σας χρήση και δεν προορίζεται για εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται να εξουσιοδοτήσετε άλλους να χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να ελέγξουμε μονομερώς, να επεξεργαστούμε, να μετακινήσουμε ή να διαγράψουμε οποιοδήποτε υλικό που εμφανίζεται ή δημοσιεύεται στον Ιστότοπο ή στον πίνακα ανακοινώσεων του χωρίς προειδοποίηση.

Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε, να αντιγράψετε, να επαναφέρετε, να εκτυπώσετε, να ανεβάσετε, να δημοσιεύσετε, να μεταδώσετε ή να διανείμετε οποιοδήποτε Υλικό, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα και του λογισμικού στον Ιστότοπο, με οποιονδήποτε τρόπο.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε καμία άσεμνη, δυσφημιστική ή υποκίνηση και δεν δημοσιεύετε κανένα υλικό που είναι δυσφημιστικό, προσβλητικό, παρενοχλητικό, ρατσιστικό ή μίσος σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο μόνο σύμφωνα με το νόμο.

Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι οποιοδήποτε υλικό παρέχετε στον ιστότοπο ή δημοσιεύετε στον Πίνακα ανακοινώσεων ή στο φόρουμ ή αλλού δεν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλα προσωπικά ή αποκλειστικά δικαιώματα τρίτων.

Συμφωνείτε να μην καταστρέψετε, καλύψετε, επιτεθείτε, τροποποιήσετε ή παρεμβαίνετε στον Ιστότοπο και το σχετικό λογισμικό, υλικό ή/και διακομιστές με οποιονδήποτε τρόπο.

Εάν δεν συμμορφώνεστε με τους παραπάνω όρους, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε την πρόσβασή σας σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξάρτητα από το αν δημοσιεύουν την ειδοποίηση σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στον ιστότοπο.

Συμφωνία εμπιστευτικότητας και εμπιστευτικότηταςΣυμφωνείτε να μην αποκαλύψετε, αντιγράψετε, χρησιμοποιήσετε, άμεσα ή έμμεσα παρέχετε οποιεσδήποτε εμπιστευτικές πληροφορίες που πωλούνται ή αποκαλύπτονται σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος και αποκαλύπτονται από την Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. Αυτές θα επισημαίνονται ως "εμπιστευτικές πληροφορίες" ή παρόμοιο, συμπεριλαμβανομένων ιδιόκτητων υλικών, διαδικασιών και τεχνικών που σχετίζονται με μελλοντική αναθεώρηση και δοκιμή ιδέας προϊόντος ή υπηρεσίας σε έρευνες ή συζητήσεις στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης.

Καυτές κατηγορίες