Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. είναι μια ολοκληρωμένη επιστημονική και τεχνολογική επιχείρηση που εστιάζει στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων. Παρέχουμε υλικά υψηλής ποιότητας σε βιομηχανίες φυτοϊατρικής παγκοσμίως, υγιεινές τροφές, συμπληρώματα διατροφής, τρόφιμα και ποτά, καθημερινά χημικά προϊόντα, καλλυντικά. Η εταιρεία βρίσκεται στη Ζώνη Ανάπτυξης Βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας Xi'an, με ώριμη έρευνα, ανεπτυγμένη ομάδα και πρώτης τάξεως ομάδα πωλήσεων.

Με ισχυρή Ε&Α και ώριμη ικανότητα παραγωγής, συνεχίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αυτή είναι η αποστολή μας και η συνεχής επιδίωξή μας. Τα κύρια προϊόντα περισσότερα από 500 είδη αγνά φυσικά φυτικά εκχυλίσματα και φυτική σκόνη.

Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα φυσικά συστατικά προέρχονται από επιλεγμένες πρώτες ύλες και εκλεπτυσμένες διαδικασίες. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί για την ηγετική θέση στον κλάδο. Συνεχίζουμε να μεταρρυθμίζουμε και να καινοτομούμε για να προσαρμοστούμε στη ζήτηση της αγοράς, για να παρέχουμε στους πελάτες πιο προσαρμοσμένες λύσεις υπηρεσιών, μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των πελατών σε υψηλότερο επίπεδο, με την επιρροή στη βορειοδυτική περιοχή της βιομηχανίας εκχυλισμάτων φυτών.

Βασιστείτε στη μητρική εταιρεία Xi'an FD Bio-Tech Co., Ltd, η οποία ιδρύθηκε το 2003 και καλύπτει 14 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, είναι ικανή να παρέχει 14 γραμμές παραγωγής, με πλήρες σετ εκχύλισης, χρωματογραφία στήλης, συμπύκνωση, λεπτό διαχωρισμό, εξοπλισμός ξήρανσης κενού και ψεκασμού. Η ημερήσια χωρητικότητα φτάνει τους 7 τόνους φαρμακευτικών υλικών και ο ψεκασμός ξήρανσης υπό κενό ξεπέρασε τους 10 τόνους. Η ετήσια δυναμικότητα είναι πάνω από 5000 τόνοι ακατέργαστων φαρμάκων, μεταξύ των οποίων το 60% των προϊόντων εισέρχεται στη διεθνή αγορά.

Η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd τηρεί την έννοια της "σταθερότητας, ανάπτυξης, μεταρρύθμισης και καινοτομίας" και συνεχώς εξερευνά και καινοτομεί. Με ακριβή βασική τεχνολογία, εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και αποτελεσματική διαχείριση ομάδας για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τα εξαιρετικά προϊόντα μας καθώς και την οικεία εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.

Ελπίζουμε ειλικρινά να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας.

Πιστοποιητικό

ISO45001

ISO45001

ISO14001

ISO14001

ΧΑΛΑΛ

ΧΑΛΑΛ

FDA

FDA

ISO9001

ISO9001

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ

12
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Καυτές κατηγορίες