Όλες οι κατηγορίες

Σκόνη φρούτων και λαχανικών

Αρχική -> Προϊόν -> Σκόνη φρούτων και λαχανικών

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
主 图 6
Organic E3 Betanin Red Beet Root Powder Χυμός παντζαριών σε σκόνη
Organic E3 Betanin Red Beet Root Powder Χυμός παντζαριών σε σκόνη
Organic E3 Betanin Red Beet Root Powder Χυμός παντζαριών σε σκόνη
Organic E3 Betanin Red Beet Root Powder Χυμός παντζαριών σε σκόνη
Organic E3 Betanin Red Beet Root Powder Χυμός παντζαριών σε σκόνη
Organic E3 Betanin Red Beet Root Powder Χυμός παντζαριών σε σκόνη

Organic E3 Betanin Red Beet Root Powder Χυμός παντζαριών σε σκόνη


όνομα προϊόντοςΠαντζάρια σε σκόνη
ΠρομήθειαΆμεση προμήθεια από το εργοστάσιο
ΕμφάνισηΚόκκινη σκόνη
ΔείγμαΔιαθέσιμα δείγματα
ΠακέτοΕμφιαλωμένο, συσκευασμένο, βαρέλι ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
ΠιστοποιητικόHALAL/KOSHER/COA/ISO ΚΛΠ.
ΕΡΕΥΝΑ
Περιγραφή

Τι είναι το παντζάρι σε σκόνη;

Η κόκκινη χρωστική τεύτλων είναι μια φυσική χρωστική ουσία που παράγεται από βρώσιμα κόκκινα τεύτλα μέσω εκχύλισης, διαχωρισμού, συμπύκνωσης και ξήρανσης. Το κύριο συστατικό είναι η ανθοκυανίνη τεύτλων. Το κόκκινο παντζάρι είναι κόκκινο-μοβ έως βαθύ μωβ υγρό και σκόνη, το οποίο είναι εύκολα διαλυτό στο νερό και το υδατικό διάλυμα και παρουσιάζει κόκκινο έως μοβ-κόκκινο, με έντονο χρώμα. Η κόκκινη χρωστική τεύτλων έχει λαμπερό χρώμα, ομοιόμορφο χρωματισμό και καμία περίεργη μυρωδιά και έχει καλή λειτουργία χρωματισμού. Η κόκκινη χρωστική των τεύτλων χρησιμοποιείται ευρέως στον χρωματισμό ποτών, παγωτού, ορισμένων κρασιών, γλυκών, κέικ, προϊόντων κρέατος και άλλων τροφίμων.

COA μπορεί να παρέχεται

Προμηθευτής OEM μιας στάσης

Κάψουλα; Δισκίο; Επεξεργασία τσίχλας

2001

Επεξεργασία πακέτων OEM

1001

FAQ

● 1.Γιατί να επιλέξω την εταιρεία σας;

1) Τα προϊόντα που παρέχουμε κατασκευάζονται απευθείας από το δικό μας εργοστάσιο, εξαλείφοντας τους ενδιάμεσους εμπόρους. Επεξεργαζόμαστε την ιχνηλασιμότητα των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων. Η διαδικασία παραγωγής επιβλέπεται. Τηρούμε αυστηρά το πρότυπο ποιότητας και τη διαδικασία προμήθειας.

2) Είμαστε περήφανοι για την 20ετή εμπειρία μας στη βαθιά επεξεργασία και παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων. Κατασκευάζουμε περισσότερα από 500 είδη προϊόντων κάθε χρόνο και η ποσότητα παροχής υπερβαίνει τους 2000 τόνους, εξυπηρετώντας το 80% των εμπόρων στην επαρχία Shaanxi.

3) Διαθέτουμε προσόντα όπως.SC Food Production License, HALAL. Συνεχείς πιστοποιήσεις όπως HACCP, Επιθεώρηση εμπορευμάτων, Πιστοποιητικό Προέλευσης, Πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας, KOSHER.

● 2. Πού είναι το εργοστάσιό σας; Μπορώ να το επισκεφτώ;

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Xi 'an, στην επαρχία Shaanxi. Καλύπτει 13,333 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει τυποποιημένο εργαστήριο 15,000 τετραγωνικών μέτρων και εργαστήριο καθαρισμού 100,000 επιπέδου 1,200 τετραγωνικών μέτρων. Μπορείτε να επισκεφτείτε το εργοστάσιο ανά πάσα στιγμή. Καλωσορίζουμε εγχώριους και ξένους πελάτες να μας επισκεφτούν!

● 3. Τι προϊόντα έχετε;

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν φυσικά εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων, σκόνη φρούτων και λαχανικών που χρησιμοποιούνται ευρέως για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, λειτουργικά ποτά, φαρμακευτικά, καλλυντικά, πρόσθετα τροφίμων και συμπληρώματα, φυσικά χρώματα κ.λπ. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε επώνυμες υπηρεσίες OEM / ODM για προσαρμοσμένα συμπληρώματα, δισκίο, κάψουλα και κόκκος σύμφωνα με τη συνταγή σας.

● 4. Μπορώ να πάρω μερικά δωρεάν δείγματα;

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε δωρεάν δείγματα και απλώς πληρώνετε το τέλος παράδοσης.

● 5. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του εκχυλίσματος βοτάνων και της σκόνης;

Η διαφορά έγκειται κυρίως στη διαδικασία παραγωγής και στο διάλυμα Εκχύλισμα σκόνης: Προεπεξεργασία (θρυμματισμός, πλύση, επιλογή)--Εκχύλισμα-Συμπύκνωμα-Φίλτρο-Ξήρανση με ψεκασμό-Συσκευασία-Μείγμα-Φίλτρο-Συσκευασία-- Αποθήκευση Ευθεία σκόνη: Προεπεξεργασία (πλύση, επιλογή) -- Ξήρανση — Θραύση — Ανάμειξη -- Φίλτρο — Συσκευασία — Αποθήκευση Η σκόνη εκχυλίσματος είναι διαλυτή σε νερό/αιθανόλη. Η ευθεία σκόνη είναι αδιάλυτη.

Ερωτήσεις και απαντήσεις πελατών
    Δεν ταιριάζει με καμία ερώτηση!

Ερώτηση

Καυτές κατηγορίες