Όλες οι κατηγορίες

Θαυματουργό συστατικό: Ανακαλύψτε τα οφέλη που ενισχύουν το δέρμα του εκχυλίσματος Aloe Vera

Χρόνος: 2023-04-07 Προβολές: 106

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος, το εκχύλισμα αλόης βέρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά συστατικά εκεί έξω. Τα οφέλη του περιλαμβάνουν ενυδάτωση, επούλωση και καταπραϋντικές ιδιότητες, που το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για κάθε τύπο δέρματος. Η αλόη βέρα περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σας να παραμείνει υγιές και να έχει την καλύτερη εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών A, C, B12 και E, και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και το μαγνήσιο.

Περιποίηση δέρματος αλόης βέρα και οφέλη αλόης βέρα

Το εκχύλισμα αλόης βέρα χρησιμοποιείται συχνά ως φυσική ενυδατική κρέμα, καθώς βοηθά στην ενυδάτωση και τη σφράγιση της υγρασίας, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και ελαστικό. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ερυθρότητα και τη φλεγμονή, καθώς και στην ακμή. Η αλόη βέρα έχει αποδεδειγμένα θεραπευτικά οφέλη, γεγονός που την καθιστά αποτελεσματική θεραπεία για ηλιακά εγκαύματα και άλλους ερεθισμούς του δέρματος.

Τέλος, το εκχύλισμα αλόης βέρα είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά όπως πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματός σας από περιβαλλοντικές βλάβες όπως οι ακτίνες UV, η ρύπανση.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του εκχυλίσματος αλόης και της λυοφιλοποιημένης σκόνης αλόης;

Η κύρια διαφορά μεταξύ του εκχυλίσματος αλόης βέρα και της λυοφιλοποιημένης σκόνης αλόης είναι ο τρόπος επεξεργασίας τους. Το εκχύλισμα αλόης παράγεται με διαβροχή των φρέσκων φύλλων του φυτού αλόης σε υγρή ή ψυχρή έκθλιψη, ενώ η λυοφιλοποιημένη σκόνη αλόης επεξεργάζεται με ξήρανση με κατάψυξη το τζελ από το εσωτερικό φύλλο του φυτού αλόης. Και οι δύο μορφές αλόης βέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα οφέλη για την υγεία και τις ιδιότητες περιποίησης του δέρματος.

112

Ποια είναι η πιθανή εμπορική αγορά του εκχυλίσματος αλόης;

Η πιθανή εμπορική αγορά για το εκχύλισμα αλόης βέρα είναι τεράστια, καθώς έχει πολλές χρήσεις σε έναν αριθμό βιομηχανιών. Το εκχύλισμα αλόης βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, στη βιομηχανία φαρμάκων και υγειονομικής περίθαλψης, στη βιομηχανία καλλυντικών και πολλά άλλα. Οι φυσικές θεραπευτικές και ενυδατικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδιαίτερα περιζήτητο στη βιομηχανία προσωπικής φροντίδας, ενώ τα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά του οφέλη το καθιστούν πολύ ελκυστικό για τις εταιρείες τροφίμων και ποτών.

113

Προτείνετε επαγγελματίες προμηθευτές για εσάς

Ως κατασκευαστής 20 ετών εμπειρίας στον τομέα του φυσικού εκχυλίσματος φυτών, η Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. θα παρέχει υψηλής ποιότητας υλικά σε βιομηχανίες της παγκόσμιας φυτικής ιατρικής, υγιεινής διατροφής, συμπληρωμάτων διατροφής, τροφίμων και ποτών, καθημερινά χημικά, καλλυντικά. Η εταιρεία βρίσκεται στο Xi 'μια Ζώνη Ανάπτυξης Βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας, με ώριμη έρευνα, ανεπτυγμένη ομάδα και πρώτης τάξεως ομάδα πωλήσεων. Οι OEM/ODM/Private Label υποστηρίζονται ιδιαίτερα!


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

www.faitury.com 

● Προσθήκη: T3-2503, North gate of Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Κίνα

● Επικοινωνήστε μαζί μας:

Όσκαρ Τζια

whatsapp: + 8615891483939

Email: [προστασία μέσω email]

Κάρεν Γου

whatsapp: + 8617791623995

Email: [προστασία μέσω email]

Νίκη Γιανγκ

WhatsApp: + 8618291403523

Email: [προστασία μέσω email]

Καυτές κατηγορίες