Όλες οι κατηγορίες

Διατροφή και Φροντίδα Υγείας

Αρχική -> Προϊόν -> Διατροφή και Φροντίδα Υγείας

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
OEM Βαθμού τροφίμων CAS 62-46-4 R Άλφα λιποϊκό οξύ σε σκόνη Άλφα λιποϊκό οξύ
OEM Βαθμού τροφίμων CAS 62-46-4 R Άλφα λιποϊκό οξύ σε σκόνη Άλφα λιποϊκό οξύ
OEM Βαθμού τροφίμων CAS 62-46-4 R Άλφα λιποϊκό οξύ σε σκόνη Άλφα λιποϊκό οξύ
OEM Βαθμού τροφίμων CAS 62-46-4 R Άλφα λιποϊκό οξύ σε σκόνη Άλφα λιποϊκό οξύ
OEM Βαθμού τροφίμων CAS 62-46-4 R Άλφα λιποϊκό οξύ σε σκόνη Άλφα λιποϊκό οξύ

OEM Βαθμού τροφίμων CAS 62-46-4 R Άλφα λιποϊκό οξύ σε σκόνη Άλφα λιποϊκό οξύ


όνομα προϊόντοςΘειική χονδροϊτίνη
MFC8H14O2S2
ΠρομήθειαΆμεση προμήθεια από το εργοστάσιο
ΕμφάνισηΣκόνη
ΔείγμαΔιαθέσιμα δείγματα
ΠακέτοΕμφιαλωμένο, συσκευασμένο, βαρέλι ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
ΠιστοποιητικόHALAL/KOSHER/COA/ISO ΚΛΠ.
ΕΡΕΥΝΑ
Περιγραφή

Τι είναι Άλφα λιποϊκό οξύ;

Το λιποϊκό οξύ είναι ένα είδος ουσίας που έχει καλύτερη αντιοξειδωτική δράση από τις βιταμίνες A, C και E και μπορεί να εξαλείψει τις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη γήρανση και τις ασθένειες. Ταυτόχρονα, το λιποϊκό οξύ έχει επίσης πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Το λιποϊκό οξύ είναι ένα περιορισμένο και απαραίτητο θρεπτικό συστατικό Chemicalbook που απαιτείται από τα κύτταρα για να παράγουν ενέργεια χρησιμοποιώντας ενεργειακές ουσίες όπως η ζάχαρη, και είναι επίσης ένας αποτελεσματικός αντιοξειδωτικός και χηλικός παράγοντας βαρέων μετάλλων. Το σώμα μπορεί να συνθέσει μια σωστή ποσότητα λιποϊκού οξέος, αλλά όταν βρίσκεται σε κατάσταση στρες ή ασθένειας, η σύνθεσή του δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση. Όπως πολλές σημαντικές ουσίες στο σώμα, η περιεκτικότητα σε λιποϊκό οξύ μειώνεται με την ηλικία.

Μπορεί να παρασχεθεί COA

Προμηθευτής OEM μιας στάσης

Κάψουλα; Δισκίο; Επεξεργασία τσίχλας

1000

Επεξεργασία πακέτων OEM

1001

FAQ

● 1.Γιατί να επιλέξω την εταιρεία σας;

1) Τα προϊόντα που παρέχουμε κατασκευάζονται απευθείας από το δικό μας εργοστάσιο, εξαλείφοντας τους ενδιάμεσους εμπόρους. Επεξεργαζόμαστε την ιχνηλασιμότητα των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων. Η διαδικασία παραγωγής επιβλέπεται. Τηρούμε αυστηρά το πρότυπο ποιότητας και τη διαδικασία προμήθειας.

2) Είμαστε περήφανοι για την 20ετή εμπειρία μας στη βαθιά επεξεργασία και παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων. Κατασκευάζουμε περισσότερα από 500 είδη προϊόντων κάθε χρόνο και η ποσότητα παροχής υπερβαίνει τους 2000 τόνους, εξυπηρετώντας το 80% των εμπόρων στην επαρχία Shaanxi.

3) Διαθέτουμε προσόντα όπως.SC Food Production License, HALAL. Συνεχείς πιστοποιήσεις όπως HACCP, Επιθεώρηση εμπορευμάτων, Πιστοποιητικό Προέλευσης, Πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας, KOSHER.

● 2. Πού είναι το εργοστάσιό σας; Μπορώ να το επισκεφτώ;

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Xi 'an, στην επαρχία Shaanxi. Καλύπτει 13,333 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει τυποποιημένο εργαστήριο 15,000 τετραγωνικών μέτρων και εργαστήριο καθαρισμού 100,000 επιπέδου 1,200 τετραγωνικών μέτρων. Μπορείτε να επισκεφτείτε το εργοστάσιο ανά πάσα στιγμή. Καλωσορίζουμε εγχώριους και ξένους πελάτες να μας επισκεφτούν!

● 3. Τι προϊόντα έχετε;

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν φυσικά εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων, σκόνη φρούτων και λαχανικών που χρησιμοποιούνται ευρέως για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, λειτουργικά ποτά, φαρμακευτικά, καλλυντικά, πρόσθετα τροφίμων και συμπληρώματα, φυσικά χρώματα κ.λπ. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε επώνυμες υπηρεσίες OEM / ODM για προσαρμοσμένα συμπληρώματα, δισκίο, κάψουλα και κόκκος σύμφωνα με τη συνταγή σας.

● 4. Μπορώ να πάρω μερικά δωρεάν δείγματα;

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε δωρεάν δείγματα και απλώς πληρώνετε το τέλος παράδοσης.

● 5. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του εκχυλίσματος βοτάνων και της σκόνης;

Η διαφορά έγκειται κυρίως στη διαδικασία παραγωγής και στο διάλυμα Εκχύλισμα σκόνης: Προεπεξεργασία (θρυμματισμός, πλύση, επιλογή)--Εκχύλισμα-Συμπύκνωμα-Φίλτρο-Ξήρανση με ψεκασμό-Συσκευασία-Μείγμα-Φίλτρο-Συσκευασία-- Αποθήκευση Ευθεία σκόνη: Προεπεξεργασία (πλύση, επιλογή) -- Ξήρανση — Θραύση — Ανάμειξη -- Φίλτρο — Συσκευασία — Αποθήκευση Η σκόνη εκχυλίσματος είναι διαλυτή σε νερό/αιθανόλη. Η ευθεία σκόνη είναι αδιάλυτη.

Ερωτήσεις και απαντήσεις πελατών
    Δεν ταιριάζει με καμία ερώτηση!

Ερώτηση

Καυτές κατηγορίες