Όλες οι κατηγορίες

Διατροφή και Φροντίδα Υγείας

Αρχική -> Προϊόν -> Διατροφή και Φροντίδα Υγείας

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
Heart Supplement Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Coenzyme Q10 Powder
Heart Supplement Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Coenzyme Q10 Powder
Heart Supplement Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Coenzyme Q10 Powder
Heart Supplement Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Coenzyme Q10 Powder
Heart Supplement Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Coenzyme Q10 Powder

Heart Supplement Cas 303-98-0 Ubidecarenone 98% Coenzyme Q10 Powder


όνομα προϊόντοςΤο συνένζυμο Q10
Κύριο συστατικόUbidecarenone 98%
ΠρομήθειαΆμεση προμήθεια από το εργοστάσιο
ΕμφάνισηΣκόνη
ΔείγμαΔιαθέσιμα δείγματα
ΠακέτοΕμφιαλωμένο, συσκευασμένο, βαρέλι ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη
ΠιστοποιητικόHALAL/KOSHER/COA/ISO ΚΛΠ.
ΕΡΕΥΝΑ
Περιγραφή

Τι είναι Το συνένζυμο Q10;

Το συνένζυμο Q10 είναι μια μικρομόριο λιποδιαλυτή οργανική ένωση κινόνης που υπάρχει ευρέως σε ζωικά και φυτικά κύτταρα. Η δομή του είναι παρόμοια με αυτή της βιταμίνης Κ και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό όταν χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε. Είναι απαραίτητο να οδηγεί τον κύκλο της ανθρώπινης παραγωγής ενέργειας (ATP). Έχει τις λειτουργίες της προώθησης της αντίδρασης οξειδωτικής φωσφορυλίωσης και της προστασίας της ακεραιότητας του Chemicalbook της δομής του βιοφίλμ. Ο αριθμός των μονάδων ισοπεντενίου στην πλευρική αλυσίδα του συνενζύμου Q από διαφορετικές πηγές είναι διαφορετικός. Οι άνθρωποι και τα θηλαστικά έχουν 10 μονάδες ισοπεντενίου, επομένως ονομάζεται συνένζυμο Q10. Το συνένζυμο Q παίζει σημαντικό ρόλο στη μεταφορά πρωτονίων και στη μεταφορά ηλεκτρονίων στην αναπνευστική αλυσίδα in vivo. Είναι ενεργοποιητής της κυτταρικής αναπνοής και του μεταβολισμού των κυττάρων, σημαντικό αντιοξειδωτικό και μη ειδικός ενισχυτής του ανοσοποιητικού.

Μπορεί να παρασχεθεί COA

Προμηθευτής OEM μιας στάσης

Κάψουλα; Δισκίο; Επεξεργασία τσίχλας

1000

Επεξεργασία πακέτων OEM

1001

FAQ

● 1.Γιατί να επιλέξω την εταιρεία σας;

1) Τα προϊόντα που παρέχουμε κατασκευάζονται απευθείας από το δικό μας εργοστάσιο, εξαλείφοντας τους ενδιάμεσους εμπόρους. Επεξεργαζόμαστε την ιχνηλασιμότητα των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων. Η διαδικασία παραγωγής επιβλέπεται. Τηρούμε αυστηρά το πρότυπο ποιότητας και τη διαδικασία προμήθειας.

2) Είμαστε περήφανοι για την 20ετή εμπειρία μας στη βαθιά επεξεργασία και παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων. Κατασκευάζουμε περισσότερα από 500 είδη προϊόντων κάθε χρόνο και η ποσότητα παροχής υπερβαίνει τους 2000 τόνους, εξυπηρετώντας το 80% των εμπόρων στην επαρχία Shaanxi.

3) Διαθέτουμε προσόντα όπως.SC Food Production License, HALAL. Συνεχείς πιστοποιήσεις όπως HACCP, Επιθεώρηση εμπορευμάτων, Πιστοποιητικό Προέλευσης, Πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας, KOSHER.

● 2. Πού είναι το εργοστάσιό σας; Μπορώ να το επισκεφτώ;

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Xi 'an, στην επαρχία Shaanxi. Καλύπτει 13,333 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει τυποποιημένο εργαστήριο 15,000 τετραγωνικών μέτρων και εργαστήριο καθαρισμού 100,000 επιπέδου 1,200 τετραγωνικών μέτρων. Μπορείτε να επισκεφτείτε το εργοστάσιο ανά πάσα στιγμή. Καλωσορίζουμε εγχώριους και ξένους πελάτες να μας επισκεφτούν!

● 3. Τι προϊόντα έχετε;

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν φυσικά εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων, σκόνη φρούτων και λαχανικών που χρησιμοποιούνται ευρέως για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, λειτουργικά ποτά, φαρμακευτικά, καλλυντικά, πρόσθετα τροφίμων και συμπληρώματα, φυσικά χρώματα κ.λπ. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε επώνυμες υπηρεσίες OEM / ODM για προσαρμοσμένα συμπληρώματα, δισκίο, κάψουλα και κόκκος σύμφωνα με τη συνταγή σας.

● 4. Μπορώ να πάρω μερικά δωρεάν δείγματα;

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε δωρεάν δείγματα και απλώς πληρώνετε το τέλος παράδοσης.

● 5. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του εκχυλίσματος βοτάνων και της σκόνης;

Η διαφορά έγκειται κυρίως στη διαδικασία παραγωγής και στο διάλυμα Εκχύλισμα σκόνης: Προεπεξεργασία (θρυμματισμός, πλύση, επιλογή)--Εκχύλισμα-Συμπύκνωμα-Φίλτρο-Ξήρανση με ψεκασμό-Συσκευασία-Μείγμα-Φίλτρο-Συσκευασία-- Αποθήκευση Ευθεία σκόνη: Προεπεξεργασία (πλύση, επιλογή) -- Ξήρανση — Θραύση — Ανάμειξη -- Φίλτρο — Συσκευασία — Αποθήκευση Η σκόνη εκχυλίσματος είναι διαλυτή σε νερό/αιθανόλη. Η ευθεία σκόνη είναι αδιάλυτη.

Ερωτήσεις και απαντήσεις πελατών
    Δεν ταιριάζει με καμία ερώτηση!

Ερώτηση

Καυτές κατηγορίες